zo werkt wrappen

KIM. wrapt:

Wrappen is letterlijk het in pakken van een product met folie. Dit kan een auto, een boot of een vliegtuig zijn, maar dus ook een keuken of bijvoorbeeld de schuifdeuren van een wandkast. Hierdoor kun je de kleur van het product veranderen naar elke gewenste kleur.

Ik kan niet van een oude keuken een nieuwe maken, maar laat bijv. de fineerlaag los? Dan kan deze er vaak in z’n geheel af. Goed primeren en een mooie folie er op… En tadaaa!

Helaas wrap ik alleen vlakke frontjes en dus geen frontjes met profiel. Dit is arbeidsinternsiever en de kans op loslaten is in mijn optiek te groot.

Is dit niet van toepassing? Mooi! Dan is de kans heel groot dat ik je kan helpen! 😃

  • Het begint ermee dat je me foto’s stuurt van de keuken: zowel close-ups als een totaalplaatje. Dan kan ik beoordelen of wrappen überhaupt kán met jouw keuken. (info@kimboots.nl of via de whatsapp button 06-13856563)
  • Als je al weet wat je zou willen (welke kleur, alleen de deurtjes of ook zijkant kastjes bijvoorbeeld) hoor ik dat ook graag. Die info, samen met je woonplaats, maakt dat ik een schatting kan maken van de kosten.
  • Als die schatting binnen jouw budget valt, kom ik een keer langs met stalen en meet ik alles op waarna ik een exacte offerte kan uitbrengen.

De folie die ik gebruik is van hoge kwaliteit: deze is stoot- en krasvast en bestand tegen hitte, vocht en vuil. Vergeelt niet. Schoonmaken van de folie kan met ieder reinigingsmiddel en wat water. Gebruik géén schuurmiddelen of sterke chemische middelen.

Chat openen
Stuur me een berichtje via WhatsApp!