zo werkt het

KIM. schildert:

Het begint natuurlijk met een bericht van jou aan mij. Dit kan via de WhatsApp button, óf via de mail: info@kimboots.nl óf telefonisch: mijn nummer is 06-13856563.

Ik kom van tevoren, indien nodig en mits in de buurt van Venlo, vrijblijvend kijken (beeldbellen is ook heel handig!) en kan, indien nodig, ook met je meedenken over tekening, spreuk, lettertype et cetera. Ik heb dan meteen de structuur van de muur gezien. Ik schilder namelijk, indien het ontwerp het toelaat, op álle ondergronden. Laat een grove muur je er dus niet van weerhouden er iets moois op te laten schilderen! In mijn fotoboek heb ik ook een aantal foto’s van close-ups van schilderingen op bijvoorbeeld spachtelputz.

Soms is het echter al helemaal duidelijk wat je graag wil en kan ik ook al heel veel met een foto van de situatie.

Ik hanteer geen standaard prijslijst, want ik maak ook geen standaard schildering. Als we er samen uit zijn en je bent helemaal blij met je persoonlijke afbeelding of tekst kunnen we een prijsafspraak maken. Je komt dus achteraf nooit voor een verrassing te staan!

Ben je geïnteresseerd in een schildering, bel of mail me dan of stuur me een WhatsApp berichtje via de button!


KIM. wrapt:

Wrappen is letterlijk het in pakken van een product met folie. Dit kan een auto, een boot of een vliegtuig zijn, maar dus ook een keuken of een ander meubelstuk. Hierdoor kun je de kleur van het product veranderen naar elke gewenste kleur. (Let op! Ik kan niet van een oude keuken een nieuwe maken, dus laat bijv. de fineerlaag los? Dan kan ik je helaas niet helpen.)

  • Het begint ermee dat je me foto’s stuurt van de keuken: zowel close-ups als een totaalplaatje. Dan kan ik beoordelen of wrappen überhaupt kán met jouw keuken.
  • Als je al weet wat je zou willen (welke kleur, alleen de deurtjes of ook zijkant kastjes bijvoorbeeld) hoor ik dat ook graag. Die info, samen met je woonplaats, maakt dat ik een grove schatting kan maken van de kosten.
  • Als dat dan binnen jouw budget valt, kom ik een keer langs met stalen en meet ik alles op waarna ik een exacte offerte kan uitbrengen.

De folie die ik gebruik is van hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Als voorbeeld: mijn auto is ook gewrapt en ik kan er mee door de wasstraat.

Chat openen
Stuur me een berichtje via WhatsApp!