zo werkt wrappen

KIM. wrapt:

Wrappen is letterlijk het in pakken van een product met folie. Dit kan een auto, een boot of een vliegtuig zijn, maar dus ook een keuken of bijvoorbeeld de schuifdeuren van een wandkast. Hierdoor kun je de kleur van het product veranderen naar elke gewenste kleur. (Let op! Ik kan niet van een oude keuken een nieuwe maken, dus laat bijv. de fineerlaag los? Dan kan ik je helaas niet helpen.)

  • Het begint ermee dat je me foto’s stuurt van de keuken: zowel close-ups als een totaalplaatje. Dan kan ik beoordelen of wrappen überhaupt kán met jouw keuken. (info@kimboots.nl of via de whatsapp button)
  • Als je al weet wat je zou willen (welke kleur, alleen de deurtjes of ook zijkant kastjes bijvoorbeeld) hoor ik dat ook graag. Die info, samen met je woonplaats, maakt dat ik een grove schatting kan maken van de kosten.
  • Als dat dan binnen jouw budget valt, kom ik een keer langs met stalen en meet ik alles op waarna ik een exacte offerte kan uitbrengen.

De folie die ik gebruik is van hoge kwaliteit en kan tegen een stootje. Als voorbeeld: mijn auto is ook gewrapt en ik kan er mee door de wasstraat.

Chat openen
Stuur me een berichtje via WhatsApp!