KIM. schildert

KIM. schildert:

Het begint natuurlijk met een bericht van jou aan mij. Dit kan via de WhatsApp button, óf via de mail: info@kimboots.nl óf telefonisch: mijn nummer is 06-13856563.

Ik kom van tevoren, indien nodig en mits in de buurt van Venlo, vrijblijvend kijken (beeldbellen is ook heel handig!) en kan, indien nodig, ook met je meedenken over tekening, spreuk, lettertype et cetera. Ik heb dan meteen de structuur van de muur gezien. Ik schilder namelijk, indien het ontwerp het toelaat, op álle ondergronden. Laat een grove muur je er dus niet van weerhouden er iets moois op te laten schilderen! In mijn fotoboek heb ik ook een aantal foto’s van close-ups van schilderingen op bijvoorbeeld spachtelputz.

Soms is het echter al helemaal duidelijk wat je graag wil en kan ik ook al heel veel met een foto van de situatie.

Ik hanteer geen standaard prijslijst, want ik maak ook geen standaard schildering. Als we er samen uit zijn en je bent helemaal blij met je persoonlijke afbeelding of tekst kunnen we een prijsafspraak maken. Je komt dus achteraf nooit voor een verrassing te staan!

Ben je geïnteresseerd in een schildering, bel of mail me dan (06-13856563 info@kimboots.nl) of stuur me een WhatsApp berichtje via de button!

Chat openen
Stuur me een berichtje via WhatsApp!